Ny dato for Unghestchampionatet

Klikk på bildet for å få det større

 Vi er beklageligvis nødt til å flytte Unghestchampionatet 2010 en uke frem – til 6.-7. november – da det har oppstått et problem med dommersituasjonen den opprinnelig fastsatte helgen. Det er spranghestenes dag på lørdag og dressurhestene søndag.

 Påmeldingsfristen flyttes tilsvarende 1 uke frem – til 22.oktober. Det vil avvikles samme sted. Følg med på www.unghestchampionatet.no for info.

Vi har også fått en del spørsmål til kravet om at hesten må ha gått 1-meters klasse i RR Reierstad Ridehest 4-års Sprangchampionat. Kravet er satt for å kommunisere hva som forventes av hestens nivå / hvordan den skal være forberedt. Dette er rytters eget ansvar og er ikke noe som vil
bli kontrollert av arrangør.

Championatet er åpent for 3- og 4-årige ridehester uavhengig av stambokstilhørighet, på lik linje med Stall K’s 4-års Cup, og for 5-årige hopper som har hatt føll.

Bedømmelsene er bl.a. justert i tråd med fersk forskning på sammenheng mellom egenskaper ved unghestbedømmelse og som senere konkurransedyr, og det er tydeligere spesifisert hva som forventes av hestene.

 Fortsatt profileringsmuligheter
Et av hovedmålene er at UNGHESTCHAMPIONATET skal være en markedsplass for Avl og Sport. UNGHESTCHAMPIONATET 2009 ble veldig populært, med hele 54 påmeldte ekvipasjer. I år satser vi derfor videre, på Norges flotteste anlegg, LEFDALS RIDESKOLE, som ligger i landlige omgivelser midt mellom Tønsberg og Horten, ca 10 minutters kjøring fra begge byer.

Ridesenteret er topp moderne med to ridehaller, en stor utendørs sprangbane, en feltrittsbane og galoppbane på 550 m. Deres nyeste isolerte og oppvarmede ridehall med stor ridebane som måler 26 x 63 meter stod klar våren 2010. Det har blitt 42 stallplasser inne, restaurant/kafe i andre etasje, resepsjon, kontorer, dusj og toalettanlegg og ikke minst VIP-tribuner.

Meny festmiddag lørdag kveld
Forrett: Skogsoppsuppe med trøffel.
Hovedrett: Oksestek med rødvinsaus, smørstekt rosenkål med bacon, potetmos med søtpotet, timian og safran.
Dessert: Pannacotta med tropiske frukter.
 

Det er fortsatt anledning til å profilere seg under UNGHESTCHAMPIONATET 2010. Interesserte bes ta kontakt på post@unghestchampionatet.no. Les mer:

Posted in Arrangementer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *