3 nye hester til Christian Anfinnsen Øien

Vår samarbeidspartner og sprangrytter Christian Anfinnsen Øien starter neste år (2011) med 3 nye hester på stallen. I begynnelsen av januar ankommer hestene  fra Belgia til Hoel Gård i Askim hvor Christian driver sin virksomhet.

3 lovende unghester vil bli et spennende «tilskudd» hos Christian. Den yngste, Pozitano, er en vallak  født i 2007 (e.Pablo – Darco). Papaleone født 2006 er også vallak e. Pablo.  I tillegg kommer hingsten Drammen, født i 2005, med sin internasjonale  sprangavstamning Diamant de Semilly – Calvados.

Vi ønsker Christian lykke til med de nye hestene og vi gleder oss til å følge dem videre her i Norge!

Christian Anfinnsen Øien

Posted in Diverse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *