Drammen HH Z med høyest sprangindeks – Kåret i Norsk Varmblod

Drammen HH Z (Diamant de Semilly – Calvados – Darco) avla en særdeles god bruksprøve under Norsk Varmblods hingstekåring på AEG i Vestfold. Hingsten fikk 9 i sprangindeks med følgende delkarakterer: 9  teknikk – 9  kapasitet – 9  galopp og 9 i ridbarhet, og ble kåret i Norsk Varmblod. Den 6-årige hingsten er også kåret i Anglo European Studbook.

Drammen HH Z fikk en særdeles god bedømmelse av testrytter Torben Frandsen som sa følgende om hingsten:

Det er sjelden at man får prøve sånne hester. Det er i min mening en hest med internasjonal karakter, man har en fornemmelse når man sitter på den at den kan springe det man styrer på. Den er forsiktig, den er konsentrert om oppgavene og er riktig fint ridd. 

Drammen HH Z (Diamant de Semilly - Calvados - Darco)

Posted in Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *