Christian med 6 hester til Arezzo, Italia

Christian og hans hestepasser Silje har reist til Toscana Tour  i Arezzo, Italia med 6 hester. Søndag 6.mars var avreise fra Hoel Gård i Askim og etter noen dagers pause i Belgia var hele teamet på plass i Arezzo sent søndag kveld 13.mars.

De 6 hestene som er med på turen er både unghester og noen eldre med mer rutine. Blant unghestene er Winning Charm (e.Winningmood – Voltaire – Pilot), Dagali HH Z (e.Diamant De Semilly – Darco),  Drammen HH Z (e.Diamant De Semilly – Darco), og de mer rutinerte er Vivolinus (e.Guidam – Landwind), Inbelievable (e.Concorde – Libero H – Le Mexico) og  Twister (e.Monaco – Jus de Pomme).

Toscana Tour 2011 går over nesten 4 uker fra 15.mars til 10.april, og vi følger Christian og teamet hans under denne tiden.

 

Toscana Tour, Arezzo

Posted in Resultater.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *