Seier til Lt Lionheart og hans nye rytter Lina Andersson

Det ble seier til Lt Lionheart  i FEI  Lagprogram for junior (Mvs B) i Sverige.  Lionhearts nye eier Lina Andersson rir vallaken etter Löjtnantshjärta – Diamond. Lionheart ble eksportert og solgt fra Stine Gøtesen og oppdretter Nina Karstensen da Lina Andersson fra Sverige kjøpte hesten i fjor høst.

Lina er en lovende «Young Rider» i Sverige og satser virkelig som konkurransrytter. Hun har vært elev av Minna Telde, men nå jobber og trener hun for Gunilla Byström som selv er konkurranserytter på høyt nivå i dressur.  Stiftelsen Göteborg Horse Show utser hvert år ungdomsstipendiater som vil satse vidare i ridsporten. I år var Lina en av 15 unge talenter fra fem av ridsportens grener som fikk  stipendiat under Götenborg Horse Show i februar 2011.

Link til Götenborg Horse Show Stipendiater

Vi gratulerer Lina med stipendiat og seier med Lt Lionheart, og ønsker henne lykke til i fremtiden! Vi gleder oss til å følge ekvipasjen videre i fremtiden!

Lt Lionheart med sin nye eier

En fornøyd kjøper med Lionheart etter vet.sjekk uten anmerkninger

Lt Lionheart flytter til Lina Andersson i Sverige

Knut Erik Halvorsen hjelper Lina og Lionheart på transporten før avreise

Posted in Avkom, Hingster, Löjtnantshjärta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *