Årets avlsesong i gang på Bråten Gård

Nå er vi i gang med avlsesongen på Bråten Gård. Hingstene er på plass, flere hopper har ankommet, og noen er allerede ferdig inseminert.

Dressurhingsten Royal Olymp (e.Rohdiamant – Florestan I) kom rett fra ridning hos den annerkjente dressurrytteren Siv Morberg som også viste hingsten under AEG i slutten av februar.  Sprang- og holsteinerhingsten Clearo (e.Clearway – Landjunker II) er ankommet Bråten Gård fra Ib Kirk i Danmark, hvor hingsten har vært til forberedelse før hingstekåringen tidligere i år. Spranghingsten Captain Hook (e.Cassini I – Contender) ankom Norge i forrige uke. Denne holsteinerhingsten har vært i trening i Tyskland, og skal stå i avlstjeneste hos oss. I tillegg skal Captain Hook kombinere avl med sport og konkurranser i år.

Spranghingstene Drammen HH Z (e.Diamant de Semilly – Calvados) og Unbelievable (e.Concorde – Libero H) er tilgjengelig på frossensæd

Vi ser frem til en ny avlsesong med et godt utvalg av kvalitetshingster som vi tilbyr hoppeeierne.

VELKOMMEN!

Posted in Bråten Gård, Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *