Sir Cisco vil virke i avl 2011

Sir Cisco (e.Sancisco – Arpeggio) vil stå til avlstjeneste hos oss på Bråten Gård i 2011.

Etter flere intensive uker i Tyskland med seire og plasseringer, samt kvalifisering til det tyske Bundeschampionatet i felritt, har hingstens eier Lillian og Cato Strand ved Stutteri ML i samråd med trener i Tyskland og rytter Inger Bugge,  kommet fram til at Sir Cisco skal ha hvile fra trening og konkurranser.   I denne perioden har vi derfor gleden av å kunne tilby hoppeeiere Sir Cisco i avlstjeneste frem til 20.juli.  Skulle ikke hoppen bli drektig i løpet av den tiden vil disse få tilbud om å gå over til Royal Olymp uten mer kostnad. 

Sir Cisco ankom Bråten Gård direkte fra Tyskland 13.mai, og vi ønsker hoppeeiere velkommen!

Sir Cisco (e.Sancisco - Arpeggio)

 Foto: Mette Sattrup

Posted in Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *