Lt Gjulems Primera gjorde det igjen! Nr.2 i årets Falsterbo Hunting som i fjor!

Lt Gjulems Primera (e.Löjtnantshjärta – Olympic Coctail) og Ellen Brunes gjorde det igjen, og gjentok sin prestasjon fra i fjor!! Ekvipasjen tok en flott 2.plass i dagens Falsterbo Hunting. Som kun 1 av 3 feilfrie ekvipasjer på banehopningen med null straffepoeng og et flott gjennomført terrengritt ble Ellen og Primera kun slått av svenske Sandra Gustafsson på Top Select som red raskest i terrenget men med straffepoeng som følge av riv i banehopningen. Lt Primera konkurrerer vanligvis i sprang og har plasseringer i 1,40m på nasjonalt nivå i Sverige.

Lt Zarena (e.Löjtnantshjärta – Diamond) debuterte i Falsterbo Hunting og er relaivt urutinert i terrenget med kun et par starter tidligere. Den unge hoppen viste at hun har «et hjerte av gull» og fullførte Huntingen med kun 1 riv i banehopningen og «bestått»  i terrenget! Lt Zarena ble ridd av Ellen Brunes’ samboer Enar Tollig. Til vanlig konkurrerer Ellen selv Lt Zarena på 1,30m nivå.

Vi gratulerer Stall Brunes og Eva Holmsen med et flott resultat!

Falsterbo Hunting består av hopning på den internationale banen, ca 5 hinder og deretter terrengbanen på 1,5 km med ca 19 terrenghinder og avsluttningsvis 4 – 5 naturhinder inne på den internationale sprangarenaen igjen. Dette krever både kondisjon, mot og styrke av hestene. Konkurransen er på middels nivå.

Lt Gjulems Primera (e.Löjtnantshjärta u.Herbie ue.Olympic Coctail)

Posted in Avkom, Hingster, Löjtnantshjärta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *