Video av hingsten Rock du Val Tibermont (e.Kashmir van Shutterhof – Billy du Lys)

Rock du Val Tibermont representerer en  internasjonal sprangavstamning gjennom sin far Kashmir van Shutterhof (Nabab de Reve) og Billy du Lys (Grand Vaneur). Hingsten er kåret i den belgiske stamboken  Stud-Book sBs .

På Bråten Gård har vi et avkom etter Rock du Val Tibermont som er født i 2011 med Tregina (e.Voltaire – Pilot) som mor. Rock du Val Tibermont har også avkom i Belgia og har selv gått i sporten før han ble skadet. Rock du val Tibermont er en hingst med svært god ridbarhet og sprangkapasitet.

Se video av hingsten:

Rock du Val Tibermont 3

Rock du Val Tibermont 4

Rock du Val Tibermont 5

Rock du Val Tibermont 7

 

Posted in Hingster, Video.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *