Cardento nr.2 og Indoctro nr.3 på den svenske BLUP-indeksen

I årets første utgivelse publiserer tidningen Ridsport den nye Blup-indeksen i Sverige. I sprang topper Contendro I (e.Contender – Reichsgraf) med 163 i indeks. Like bak ligger Cardento (e.Capitol I – Lord) som nr.2 med sprangindeks på 162 og nr.3 er Indoctro (e.Capitol I – Caletto II ) med 161 i indeks.  Bråten Gård tilbyr forøvrig frossensæd på begge de to sistnevnte hingstene.  En ny hingst på Topp-20 er også Indoctro-sønnen VDL Sheraton med Calypso II som morfar med en 10.plass.

Cardento – Blup Indeks

Cardento – Info

Indoctro – Blup Indeks

Indoctro – Info

VDL Sheraton – Blup Indeks

VDL Sheraton – Info

 

Cardento og Peter Erikson

 

Posted in Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *