Cicero Van T & L fikk fornyet kåring i Norsk Varmblod.

Cicero Van T & L (e.Equest Carnute – Heartbreaker) fikk fornyet kåring i Norsk Varmblod i helgen.

Kåringsnemda mente at hingsten hadde utviklet seg fordelaktig siden sist den ble bedømt. Cicero Van T & L har startet 1,30m og 1,40m sprang.  I 2012 fikk hingsten en internasjonal plassering, og gikk  feilfri 1,35m med sin nye rytter Ida Thorstensen. Cicero Van T & L   eies av Ellen Thorstensen som driver Fredriksborg Hestesportsenter. Cicero har vært kåret i Norsk Varmblod siden 2005 og ble i helgen ferdig kåret.

Vi gratulerer med kåringen!

Cicero van T & L vil forøvrig virke i avl denne sesongen.

 

Cicero Van T & L er ferdig kåret i NV

 

 

Posted in Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *