Royal Olymp viste høy kvalitet under hingstekavalkaden på NV’s kåring

Royal Olymp (e.Rohdiamant – Florestan I)  ble ridd av sin rytter Siv Morberg under årets kavalkade og show på Norsk Varmblods hingstekåring. Bare 1 uke etter plassering på dressur stevne i Sverige regelrett strålte ekvipasjen under oppvisning på NV’s hingstekåring  ved Lefdal Ridesenter i Vestfold. Publikum fikk gleden av å se kvaliteten av den flotte hingsten som eies av Stutteri ML v/Lillian og Cato Strand. Royal Olymp var den mest brukte hingsten i Norsk Varmblod med 31 hopper under fjorårets avlsesong. Hingsten skal prioritere sin sportskarriere i 2012 og kommer ikke til å virke i avl inneværende sesongen.

Link til Hingstekavalkade på Avlshest.no

Royal Olymp og Siv Morberg

Posted in Hingster, Royal Olymp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *