Bråten Gård har inngått samarbeid med VDL Stud og Stall Hexagon, Nederland

Bråten Gård har gleden av å meddele at vi har inngått samarbeid med to betydningsfulle aktører i Nederland, VDL Stud og Stall Hexagon. Samarbeidet innebærer at vi under årets avlsesong vil kunne tilby hoppeeiere to hingster av topp kvalitet som er kåret i Kwpn. Følg med på vår web-side hvor det vil bli lagt ut informasjon om hingstene i løpet av uken

VDL Stud drives av Fam. W van de Lageweg som er blant de ledende innen avl og sport i Nederland med hovedtyngde på sprang. De har flere avlshingster av topp kvalitet, samt konkurransehester på høyt nivå i sporten.  Jur Vrieling er en av rytterne som representerer VDL

VDL Stud 

Den andre samarbeidspartneren er Stall Hexagon som drives av  familien Van Lieren.  Stall Hexagon har i mange år vært representert  på høyeste nivå i dressur både nasonalt og internasjonalt med bl.a. sønnen Leunus van Lieren.  Karakteristisk for Stall Hexagon er at en stor del av deres suksess er oppnådd med egenoppdrettede hester. Flere av hestene er etter hingsten Rubiquil (e.Rubinstein), mens hele tolv egenoppdrettede hester har nådd Grand Prix-nivå.

Stall Hexagon

Leunus van Lieren

 

 

 

 

 

 

 

 

Posted in Azteca Vdl, Bråten Gård, Hingster, Rubiquil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *