Bråten Gårds nye stasjonshingst Azteca Vdl har samme morstamme som GP-vinner i CSI3* Gold Tour

Bråten Gårds nye stasjonshingst Azteca Vdl har samme morstamme som GP-vinner i CSI3* Gold Tour. Nederlenderen Jur Vrieling red avlshingsten Vdl Bubalu til seier i den største klassen (GP 1,60m) under forrige helgs Spring Tour i Drammen. I tillegg tok ekvipasjen en 2.plass i  Gold Big Tour 1,50m GP Qual. på samme stevnet. Denne fantastiske hingsten e.Baloubet Du Rouet er Elite-premiert og har flere seire og plasseringer på internasjonalt nivå. Hans mor Zancara har utmerkelsen ‘Keur’, ‘Preferent’ og ‘Prestatie’, og er Azteca’s oldemor som forøvrig utgjør en av de beste morstammene i Europa.

Vdl Bubalu – Elite Stallion

Gold Grand Prix 1,60m

Gold Big Tour 1,50m GP Qual

Jur Vrieling stjal showet

Horses.nl

Bubalu (e.Baloubet Du Rouet - Nimmerdor)

 

Posted in Azteca Vdl, Bråten Gård, Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *