Fantastisk innsats av Trude og Disney

Trude og Disney fortsetter suksessen – her fra Falsterbo i sommer

Første helgen i oktober deltok den helnorske ekvipasjen på landsstevne i Ikast. – Det ble en fantastisk helg med resultater over all forventning, med en 7-årshest som var på sitt første landsstevne i Danmark med konkurranse fra noen av Danmarks beste ryttere, forteller Trude. Tobajo Pik Disney er en NV-kåret hingst etter Tobajo Picez/Walt Disney som er oppdrettet av Tormod Bakke Johnsen.

– Fredag startet vi en Prix st. Georges som hadde 23 startende, Disney gikk uten feil og med god spenst og bæring, noe som resulterte i 73,25% og en 1. plass. Lørdag startet vi Intermediare I, som var en avdeling av Bundgaard Byg Cup, en meget populær turnering i Danmark, som tiltrekker mange gode ryttere. Det var kun Disneys andre start i Intermediare, men han gikk igjen et godt program, med kun en feil i toerserien. Resultatet var overveldende, hele 74,03% og en ny 1. plass!

Søndag var det så finale i Bundgaard Byg Cup kvalifiseringen med Intermediare I Kür. Dette var Disneys første kür, og første gang han gikk et tre-dagers stevne, så han var litt sliten, men gikk allikevel et fantastisk feilfritt program, som ble belønnet med 79,4%, og det ble dermed en klar seier både i küren og totalt i Cup-kvalifiseringen. Min forlovede, Lasse Kasparek Frederiksen har laget musikken til küren, og har også hjulpet meg med å få Disney til det nivået han er på i dag, gjennom den daglige treningen sammen.

En helt, helt fantastisk weekend, og en perfekt oppladning til JBK Horse Show i Odense om to uker, avslutter Trude.

Vi gratulerer Trude Hestengen og oppdretter Tormod Bakke Johnsen med  resultatet!

Posted in Avkom, Hingster, Tobajo Picez.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *