Ny triumf for Tobajo Sporthorses – Tobajo Pik Disney kåret til Årets Unghest

TOBAJO PIK DISNEY  Norsk varmblod, hingst, 2005, e. Tobajo Picez – What’s Up/ Walt Disney I er i kveld kåret til Årest Unghets under kveldens Hestegalla
For Tobajo Pik Disney har 2012 vært et jubelår. Med eier Trude Hestengen på ryggen har hingsten som er kåret i NV, gledet med en lang rekke plasseringer i MA/ VB dressurklasser rundt om i Skandinavia med svært gode prosenter. Et strålende høydepunkt kom med 2. plassen i finalen i 7-års-championatet under Falsterbo Horse Show. Imponerende resultaterog seire  fra prestisjetunge stevner i Danmark sier også sitt om denne norskfødte kvalitetshesten.

Vi gratulerer vår samarbeidspartner Tobajo Sporthorses v/Tormod Bakke Johnsen, Trude og Tove Hestengen, Ann Cathrin Ottosson og alle i teamet rundt Tobajo Pik Disney! Gleder oss til å følge Trude og Disney videre i karrieren!!

 

Trude og Disney fortsetter suksessen – her fra Falsterbo i 2012

Trude og Disney fortsetter suksessen – her fra Falsterbo i 2012

 

 

Posted in Avkom, Hingster, Tobajo Picez.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *