JJ Thirteenfortynine vant Landschampionat-klasse for 6-åringen

Ikke mange dager etter at Kanga Invest AS v/Karen Helene Gjerde kjøpte 6-åringen etter Tobajo Picez – Voltaire – Pilot tok deres rytter Camilla Quistgård en flott seier med hesten i FEIs finaleprogram for 6-åringer Landschampionat-klasse under NM på Fredriksborg Hestesportsenter. Ekvipasjen seiret med 76,2%

Da skal det også sies at Karen Helene Gjerde i samarbeid med JJ Horses har hatt JJ Thirteenfourtynine i trening over en lenger periode og utført en god jobb med hesten. Som oppdretter var det virkelig  flott og se hvor bra hesten har utviklet seg, og vi gleder oss til å følge med fremover.

Gratulerer med seier!

Resultatliste

 

Camilla Quistgård på premiesermoni

Camilla Quistgård på premiesermoni

Posted in Avkom, Hingster, Tobajo Picez.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *