Corino Vdl har bestått 35-dagers test i Dansk Varmblod

Bråten Gård og Tobajo Sporthorses disponerer den talentfulle hingsten etter Corrado I – Quinar i samarbeid med VDL Stud i Holland. Hingsten er fra før kåret i NRPS og Norsk Varmblod,. Corino Vdl fikk 839,5 poeng i Danmark og leverte et svært godt resultat både under 35 dagers testen og onsdagens eksamen som inneholdt bl.a.løshopping og sprangprøve med testrytter. Hingsten viste stor ridbarhet og god sprangkapasitet, og den magiske grensen på 800 poeng som medfører automatisk billett til Dansk hingstekåring i Herning 2014 var ingen problem for Corino.

2013 var den første sesongen hingsten har stått til avlstjeneste i Norge hvor han fikk 14 hopper.

Vi gratulerer hoppeeiere som har valgt Corino Vdl som hingst til hoppen sin og gleder oss til å se hans første årgang til neste år!

Resultatliste

Avlshest.no – Over den magiske grensen

Corino Vdl

Corino Vdl (e.Corrado I – Quinar – Romino – Sacramento Song xx)

Posted in Corino Vdl, Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *