Turboline DK vant det andre løpet i Standpoints Hoppeserie 2014

Standpoints Hoppeserie 5

 

Gunnar Austevoll kjørte Turboline DK (e.Quatre Juillet FR – Speedy Herve US)  til overlegen seier i det andre løpet i Standpoints Hoppeserie 2014. Den 4-årige hoppen er oppdrettet i Danmark og eies av Gry Slattum.

Illusion (e.Gentle Star – Senate Hill) vant det første løpet i Standpoints Hoppeserie på Momarken den 16.februar. Turboline DK og Illusion ligger derfor øverst på lista med 20 poeng hver. Neste løp i STANDPOINTS  HOPPESERIE 2014 går av stabelen å Momarken 11.mai.

 

 

STANDPOINTS  HOPPESERIE 2014 – MOMARKEN er for varmblodshopper og vil gjennomføres fra 16. februar til og med finalen 8. juli 2014. Det vil bli kjørt løp på en rekke av løpsdagene på Momarken Travbane, og grunnlaget vil variere opp til kr. 150.000. Enkelte av løpene vil ha grunnlagsfordel for 4-årige norskfødte hopper. Noen løp vil være med autostart, andre med volte samt tillegg, distansene vil variere.
Hoppene samler poeng ved hver start etter følgende poengberegning: 20 – 12 – 10 – 8 – 7 – 6 – 4 – 2      Øvrige deltakere 1 poeng.
Finale: 2140 m. auto. De 12 hoppene som har sanket flest poeng gjennom kvalifiseringene, er kvalifisert til finalen på Momarken 8. juli. , men må innmeldes aktivt. Ved lik poengstilling fordeles plassene etter høyest startpoeng ved innmeldingstidspunktet til finalen. Grunnlaget som legges til grunn ved innmelding til finalen, er det grunnlaget hesten har ved innmelding til sitt første kval.løp. Det er seiersdekken samt gavepremie i samtlige løp i Standpoints Hoppeserie.

Førstepremie i finalen vil være på kr. 30.000. Vinneren får også gratis sprang og føllavgift med den populære hingsten Standpoint. Bedekningsretten tilfaller hoppens eier.

Standpoints Hoppeserie 2

 

Resultat

Posted in Hingster, Standpoint, Standpoints Hoppeserie 2014.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *