Corino Vdl plassert i unghestfinale i Springtour

Corino Vdl (e.Corrado I – Quinar) ble nr.8 i «Young Horses Final 1,15/1,25 m i Drammen. Tormod Bakke Jonsen red 2 nye feilfrie runder på avlshingsten, både grunnomgang og omhopping. Det startet til sammen 44 unghester hvor de beste 5- og 6-åringer var samlet i dagen finale. Klassen ble for øvrig vunnet av Johan Sebastian Gulliksen på Chaloubet.

Resultat – Young Horses

998987_10151735564580350_1560216316_n (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I tillegg ble avlshingsten Azteca Vdl (e.Indoctro – Marlon) plassert i Bronze Final Tour på lørdag. Det viste seg at å være krevende for flere av de 103 startende i klasse og over 30 som ble eliminert. Tormod Bakke Johnsen red en fin grunnomgang hvor Azteca var feilfri på hinder men fikk 1 tidsfeil og endte på en 8.plass.

Resultat – Bronze Tour Final

Lusifer (e.Löjtnantshjärta – Lord Mayor) og Hanne Maren Helgedagsrud fikk en ny plassering i lørdagens CSIJ Big Tour og endte på en fin 6.plass.

Resultat – CSIJ Big Tour

 

 

Posted in Corino Vdl, Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *