Azteca Vdl og Corino Vdl dominerte i finale på årets Føllfestival

Det ble suksess for VDL hingstene Azteca (e.Indoctro – Marlon – Cantus) og Corino (e.Corrado I – Quin – Romino)  som har vært stasjonert som avlshingster på Bråten Gård/Tobajo Sporthorses. To føll e.Azteca Vdl og ett e.Corino Vdl gikk videre til en spennende finale, og det var høy kvalitet på sprangføllene under årets Føllfestival.

Følgende ble premiert i finalen:

Nr.1  Engas Laranja, hoppe, e. Untouchable u.Engas Naranja ue. Casir Ask,  eier/oppdretter: Kady Besseberg.  Karakteter: 9 – 8,5 – 7 – 7,5 – 7 – 9 – 9.  Beskrivelse: Et meget tiltalende føll, meget uttrykksfull. Skulderen ligger der den skal, god manke, riktig velformet overlinje med et langt, sterkt kryss, god lårmuskulatur, travet er taktfast, særdeles balansert og rommelig galopp, trykker riktig av. Et meget elegant hoppeføll

Nr.2  Sc Mr Crichton,  hingst, e. Corino VDL u.Galactik Spy ue. Gloriosus, eier/oppdretter: Stacey Marie Crichton. Karakterer: 9 – 8,5 – 8 – 6 – 7,5 – 8,5 – 9. Et velutviklet føll med store rammer, et riktig hingsteføll som stråler maskulinttet. Godt uttrykk, velformet hals og stort salleie og overlinje. God bakpart med særdeles god muskulatur. Fire sterke lemmer, rommelig og taktfast i trav, galoppen var riktig god med en helt eminent balanse.  Et riktig tiltalende føll. Harmonisk storrammet maskulint hingsteføll med fremragende galopp.

Nr.3  Tobajo Aztina, hoppe, e.Azteca VDL  u. Challenge ue. Cento, eier/oppdretter: Tormod Bakke Johnsen. Karakterer: 8,5 – 8,5 – 8 – 7 – 6,5 – 9 – 9 .                     Et meget tiltalende føll med store partier i sin bygning. Ytterst funksjonelt føll med velbalansert galopp

Tobajo Aztina (e.Azteca Vdl)

Tobajo Aztina (e.Azteca Vdl)

.

Mr.Crichton e.Coino Vdl

Mr.Crichton e.Coino Vdl

Posted in Azteca Vdl, Corino Vdl, Føllfestival, Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *