«En spets från sensation»

falsterbo-2007-020Avkom etter Löjtnantshjärta) var «en spets från sensation». Etter seier i Falsterbo Hunting både 2005 og 2006 med Löjtnantshjärta (e. Leuthen I – Utrillo) red Ellen Brunes hingstens avkom Lt Karisma i årets utgave av Falsterbo Hunting. Lt Karisma er født i 1999, oppdrettet av Bråten Gård og eier er Christian Brunes og Nina Karstensen. Lt Karisma var feilfri både i innledende banehopping og helt til nest siste terrenghinder sekundert på beste-tid. Pga. urutine stoppet Karisma på den såkalte «spetsen» og mistet dyrebar tid. Deretter gjennomførte ekvipasjen igjen en flott avsluttende feilfri banehopping.

Posted in Avkom, Hingster, Löjtnantshjärta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *